بازار کار شبکه در خارج از کشور ایران

بازار کار شبکه در خارج از کشور ایران چگونه است، میزان حقوق و درآمد کارشناس این حوزه در سایر نقاط دنیا چقدر است و در صورت مهاجرت و گرفتن ویزای کاری به آمریکا، کانادا، استرالیا و بهترین کشورهای اروپایی و یا اپلای و ادامه تحصیل در این کشورها چه آینده شغلی در انتظار مهندس شبکه های کامپیوتری خواهد بود. برای دریافت پاسخ این سوالات این مطلب را به طور دقیق مطالعه نمایید.

بازار کار مهندس شبکه در خارج از کشور ایران چگونه است؟

مهاجرت کاری به خارج از کشور برای کارشناس شبکه به چه ترتیب است؟

برای اشتغال در خارج از ایران در زمینه شبکه بهتر است چه دوره هایی را بگذرانیم؟

میزان درآمد کارشناس شبکه در بیرون از کشور ایران چقدر است؟

اپلای رشته شبکه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور چگونه است؟

 

بازار کار مهندس شبکه در خارج از کشور ایران

با توجه افزایش کامپیوترها و نیاز به برقراری ارتباطات شبکه بین آن ها و نیز حفظ و نگهداریشان در شرکتها و تقاضاهای بسیار جهت بهره بردن از فناوری های تحت شبکه در کسب و کارها، یک مهندس شبکه چه در ایران و چه در خارج از کشور به راحتی می تواند وارد بازار کار شده و در شرکت ها و سازمان های بسیاری که به دنبال چنین نیروی متخصصی هستند استخدام شوند.

امروزه متخصصین شبکه بسیاری در ایران قصد مهاجرت دارند و به دنبال کار در این حوزه در خارج از کشور هستند. اغلب تقاضاها در این رشته نیز برای کشورهای کانادا و استرالیا می باشد. هر چند بازار کار در این کشورها خوب است اما با توجه به درخواست های زیادی که برای دریافت ویزای کاری به این کشورها می شود، برای پذیرفته شدن باید مهارت بالایی داشته باشید تا بتوانید نظر مصاحبه کننده را به خود جلب کنید.

بازار کار شبکه در خارج از کشور ایران چگونه است، میزان حقوق و درآمد کارشناس این حوزه در سایر نقاط دنیا چقدر است و در صورت مهاجرت و گرفتن ویزای کاری به آمریکا، کانادا، استرالیا و بهترین کشورهای اروپایی و یا اپلای و ادامه تحصیل در این کشورها چه آینده شغلی در انتظار مهندس شبکه های کامپیوتری خواهد بود.

مهاجرت کاری به خارج از کشور برای کارشناس شبکه

مشاغل مرتبط با مهندسی کامپیوتر از جمله کارشناس شبکه جزو فرصت های شغلی مورد نیاز اکثر کشورهای خارج از کشور می باشد و این خبر خوبی برای کسانی است که تمایل به مهاجرت کاری و زندگی در این کشورها را دارند. برای مهاجرت کاری به سایر نقاط دنیا، معمولا هر کشور ضوابط و مقرارات مخصوص به خود را دارد اما مهمترین قانون که در تمامی کشورهای جهان حاکم است این است که مدارک تحصیلی و فنی مهندسین شبکه باید جهت اخذ ویزای کاری مورد تائید انجمن های مربوطه کشور مقصد قرار گیرد. حال شرایط و قوانین مهاجرت کاری و اخذ ویزای شغلی در چند کشور پیشرفته دنیا را بررسی می کنیم:

مشاغل مرتبط با مهندسی کامپیوتر از جمله کارشناس شبکه جزو فرصت های شغلی مورد نیاز اکثر کشورهای خارج از کشور می باشد و این خبر خوبی برای کسانی است که تمایل به مهاجرت کاری و زندگی در این کشورها را دارند.

شرایط اخذ جاب آفر در حوزه شبکه در کشور کانادا

از شرایط ضروری برای گرفتن جاب آفر از کارفرمای مربوطه و اخذ ویزای کاری در کشور کانادا این است که، کارشناس شبکه باید علاوه مدرک تحصیلی معتبر، سابقه شغلی مرتبط و مدرک زبان آیلتس با نمره ۵.۵ به بالا داشته باشد.

متخصصین شبکه ای که جدیداً از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، به جهت انکه سابقه شغلی مرتبط را ندارند، برای اخذ ویزای کاری از کشور کانادا بایستی، در دوره های آموزشی ۳ الی ۴ ساله شرکت نموده تا با کسب قبولی در آزمون فنی بتوانند شرایط لازم برای داشتن یکی از شغل های حوزه شبکه در این کشور را بدست آورند.

از شرایط ضروری برای گرفتن جاب آفر از کارفرمای مربوطه و اخذ ویزای کاری در کشور کانادا این است که، کارشناس شبکه باید علاوه مدرک تحصیلی معتبر، سابقه شغلی مرتبط و مدرک زبان آیلتس با نمره ۵.۵ به بالا داشته باشد.

قوانین دریافت ویزای کاری در آلمان برای متخصص شبکه

با توجه به انکه سرمایه گذاری بیشتر شرکت ها در کشور آلمان، بر روی توسعه و فناوری است لذا بازار کار مشاغل مختلف رشته IT به خصوص شبکه های کامپیوتری رونق بسیار زیادی دارد و موجب گردیده این کشور همواره به عنوان یکی از سه اقتصاد بزرگ اروپا باشد. شرکت های چند ملیتی زیادی نیز در بازار کار آی تی در آلمان به چشم می خورد که مهاجران بسیاری در آن ها مشغول به کار هستند. چنانچه بخواهید مستقیماً ویزای کاری آلمان را برای کار به عنوان متخصص IT و شبکه دریافت کنید باید مدراک مورد نیاز زیر را برای ارائه آماده کنید.

مدرک زبان انگلیسی و آلمانی با توجه به ملیت و زبان شرکتی که می خواهید در آن مشغول به کار شوید.
قرارداد کاری امضا شده بین کارفرما و شما به عنوان کارشناس IT و شبکه
مدرک تحصیلی و ترجمه رسمی آن به زبان آلمانی و انگلیسی
گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و نیز ترجمه رسمی آن به زبان آلمانی و انگلیسی
گواهی داشتن محل سکونت جهت اقامت شما در آلمان
گواهی تمکن مالی بانکی که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های زندگی خود در طول مدت اقامت در آلمان را دارید. لازم به ذکر است که متوسط هزینه های ماهانه برای یک شخص مجرد در آلمان تقریباً هزار یورو تخمین زده می شود.

چنانچه بخواهید مستقیماً ویزای کاری آلمان را برای کار به عنوان متخصص IT و شبکه دریافت کنید باید مدراک مورد نیاز زیر را برای ارائه آماده کنید.

نحوه مهاجرت کاری به استرالیا به عنوان مهندس شبکه

استرالیا نیز یکی از جمله کشورهایی است که هر ساله از ایران افراد زیادی به عنوان مهندس شبکه برای مهاجرت کاری اقدام می کنند. برای اینکه واجد شرایط درخواست ویزای کاری دائمی در استرالیا باشید لازم است تا حداقل پس از فارغ التحصیل شدن در رشته های مرتبط دانشگاهی حداقل به مدت 2 سال، تجربه کاری تمام وقت در فرصت های شغلی شبکه را بدست آورید. اما چنانچه مدرک تحصیلی شما در رشته هایی به جز فناوری اطلاعات و کامپیوتر است، حتماً باید 6 سال سابقه کاری در زمینه شبکه داشته باشید.

پس از مطمئن شدن از برخورداری از سابقه کاری مورد نیاز، برای مهاجرت کاری به استرالیا به عنوان مهندس شبکه باید مراحل مختلف زیر را طی کنید. ارزیابی اینکه آیا واجد شرایط هستید.

دریافت ارزیابی مهارت هایتان

ارسال اظهار علاقه (Expression Of Interest) برای مهاجرت به استرالیا

دریافت دعوتنامه برای درخواست کار در استرالیا

بررسی های پزشکی و کیفری

دریافت ویزا یا اقامت دائم استرالیا

استرالیا نیز یکی از جمله کشورهایی است که هر ساله از ایران افراد زیادی به عنوان مهندس شبکه برای مهاجرت کاری اقدام می کنند. برای اینکه واجد شرایط درخواست ویزای کاری دائمی در استرالیا باشید لازم است تا حداقل پس از فارغ التحصیل شدن در رشته های مرتبط دانشگاهی حداقل به مدت 2 سال، تجربه کاری تمام وقت در فرصت های شغلی شبکه را بدست آورید.

برای اشتغال در خارج از ایران در زمینه شبکه بهتر است چه دوره هایی را بگذرانیم؟

بازار کار هر کشور، خاص همان کشور می باشد و متقاضیان اشتغال در خارج از ایران بایستی پیرامون بازار کار کشور هدف تحقیق کنند و نیازمندیهای ورود به آن را بیابند. منتهی مسئله ای که عمدتاً  به طور ثابت درباره کلیه کشورها صادق می باشد، این نکته است که با توجه به اینکه در خارج از کشور همه سمت های شغلی به صورت جداگانه طبقه بندی گردیده، داشتن اطلاعات راجع به چند دوره چندان کارساز نمی باشد و اگر قصد مهاجرت به عنوان کارشناس شبکه را دارید باید در یکی از گرایش ها و شاخه های آن مثلاً در زمینه میل سرور و یا پیرامون روترهای سیسکو، تخصص و یا فوق تخصص داشته باشید.

برای اشتغال در زمینه شبکه در بازار کار خارج از ایران مدارک دوره های آموزشی سیسکو معتبرتر از مایکروسافت است و به جهت فراگیری استفاده از تجهیزات Cisco در شرکت های بزرگ برخورداری از مدرک سیسکو اعتبار بیشتری برای شما به ارمغان خواهد آورد. هرچند برای کار در زمینه شبکه در اکثر کشورهای دنیا لازم است تا همراه با دوره CCNA از سیسکو، دوره MCSE از مایکروسافت را نیز بگذرانیم.

برای اشتغال در زمینه شبکه در بازار کار خارج از ایران مدارک دوره های آموزشی سیسکو معتبرتر از مایکروسافت است و به جهت فراگیری استفاده از تجهیزات Cisco در شرکت های بزرگ برخورداری از مدرک سیسکو اعتبار بیشتری برای شما به ارمغان خواهد آورد.

میزان درآمد کارشناس شبکه در بیرون از کشور ایران چقدر است؟

با اینکه میزان حقوق و درآمد کارشناس شبکه در بیرون از کشور ایران در کشورهای مختلف متفاوت می باشد اما عمدتاً یکی از بالاترین میزان درآمدهای شغلی به متخصص شبکه اختصاص دارد. میزان درآمد مهندس شبکه در بعضی از کشورهای دنیا به ترتیب زیر می باشد:

میانگین درآمد سالانه مهندسین شبکه در آمریکا طبق برآوردهای سال ۲۰۱۹ میلادی، حدود ۵۴,۰۰۰ هزار دلار می باشد و حداکثر دریافتی یک کارشناس شبکه در سال به ۹۶,۰۰۰ هزار دلار می رسد.

در استرالیا میزان حقوق سالیانه مهندس شبکه ۱۰۲,۰۰۰ هزار دلار استرالیا می باشد که مبلغی از آن بابت مالیات کسر می گردد.

حد اقل درآمد شغل کارشناس شبکه در کشور انگلیس بین ۳۵,۰۰۰ تا ۴۸,۰۰۰ هزار دلار، میانگین درآمد بین ۴۰,۰۰۰ تا ۶۷,۰۰۰ هزار دلار و حداکثر دریافتی ۹۵,۰۰۰ هزار دلار در سال برآورد می شود.

در کشور کانادا متوسط درآمد سالانه متخصص شبکه از ۴۶ الی ۹۷ هزار دلار متغیر می باشد که برای افراد بدون تجربه کاری، حدود ۵۰ هزار دلار در سال تعیین شده است.

با اینکه میزان حقوق و درآمد کارشناس شبکه در بیرون از کشور ایران در کشورهای مختلف متفاوت می باشد اما عمدتاً یکی از بالاترین میزان درآمدهای شغلی به متخصص شبکه اختصاص دارد.

اپلای رشته شبکه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

اگر قصد اپلای رشته شبکه برای ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید لازم است تا نخست مدرک تحصیلی کارشناسی معتبر در یکی از رشته های مرتبط با کامپیوتر یا فناوری اطلاعات را داشته باشید و نیز باید به درک عمیقی پیرامون زیرساخت ها و سخت افزارهای شبکه برسید و توانایی یافتن راه حل های تازه برای مشکلات شبکه ای را بدست آورده و همواره دانش خود را در حوزه فناوری های دنیا به روز نگه دارید.

برخی از دوره های آموزشی تخصصی رشته شبکه که شما را با تخصص های خاصی در این رشته آشنا می نماید به شرح زیر است:

CCIE (Cisco)
CCNP (Cisco)
JNCIE-ENT (Juniper)
Network+ (CompTIA)
WCNA (Wireshark)

پس از اینکه موفق به اپلای رشته شبکه و ادامه تحصیل در خارج از ایران شدید، کار شما برای اخذ ویزای کاری به عنوان کارشناس شبکه های کامپیوتری در بیرون از مرزهای کشور آسان تر خواهد شد.

 

اگر قصد مهاجرت کاری در زمینه شبکه را دارید، می توانید با پیگیری آگهی های استخدامی در برترین سایت های استخدام نیرو در ایران و خارج از کشور شغل مناسب خود را در بیابید و برای اخذ ویزای کاری اقدام نمایید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟