چگونه بدون داشتن سابقه کار استخدام شویم؟

چگونه بدون داشتن سابقه کار در شغل مناسب خود استخدام شویم؟

اگر تجربه شغلی نداریم و می خواهیم بدانیم که چگونه بدون داشتن سابقه کار شغل مناسب خود را پیدا کرده و با موفقیت در مصاحبه کاری، استخدام شویم، به نکات مهم این مطلب آموزشی سایت کاریابی آنلاین کامپیوتر جابز باید توجه داشته باشیم.

 

چگونه بدون داشتن تجربه کار پیدا کنیم؟

یکی از سوالات مهمی که همواره برای ما به عنوان متقاضی کار و بخصوص بسیاری از تازه فارغ التحصیل شدگان پیش می آید این است که بدون داشتن تجربه و سابقه شغلی چگونه کار پیدا کنیم و استخدام شویم؟

حقیقت امر این است که زمانی که برای هر شغلی به سابقه کار نیاز است، یک جوانی که به تازگی فارغ التحصیل شده و تنها سابقه اش مدرک تحصیلی وی می باشد چه باید بکند. اینگونه کارجویان از کجا باید آغاز کنند تا بتوانند در شغلی که در آن مهارت داشته و علاقه دارند استخدام شوند.

هرچند که استخدام شدن بدون داشتن سابقه کار، تا حدی سخت است، ولی این بدان معنا نیست که ناامید شوید. اکثر کسانی که از سابقه شغلی چندین ساله برخوردار می باشند هم از روز اول تجربه کاری نداشته اند و آن ها نیز کار خود را از جایی شروع نموده اند و زمانی در همین نقطه ای که شما هستید، قرار داشتند.

پس می توان راهکارهایی اندیشید که با بکارگیری آن ها بدون تجربه فعالیت در فرصت شغلی خاصی به اولین شغل خود دست پیدا کنیم.

اگر تجربه شغلی ندارید و می خواهید بدانید که چگونه بدون داشتن سابقه کار شغل مناسب خود را پیدا کرده و با موفقیت در مصاحبه کاری، استخدام شوید، به نکات مهم این مطلب آموزشی سایت کاریابی آنلاین کامپیوتر جابز به دقت توجه کنید.

نکات مهم برای استخدام بدون داشتن سابقه کار

یکی از کابوس های متقاضیان استخدام داشتن سابقه کار است. به شما گفته می شود که بدون داشتن تجربه شغلی نمی توانید استخدام شوید، اما حقیقتی هم دراین میان وجود دارد و آن همین است که بدون کار کردن نمی توانید سابقه و تجربه لازم را کسب کنید، اما با رعایت برخی نکات مهم می توانید این مانع را هم پشت سر گذاشته، نظر کارفرما را به خود جلب کنید و بر روی همان صندلی که می خواهید بنشینید.

 خود را آموزش دهید.

کلاس ها، دوره ها و کارگاه های مختلفی وجود دارند که می توانید در آن ها شرکت کرده و اطلاعات، مهارت ها و تجربیات خود را بالا ببرید و رزومه خود  را پربار کنید.

کار کردن را شروع کنید.

بسیاری از کارفرمایان و صاحبان مشاغل به استخدام افراد با کمترین حقوق یا به صورت کارآموزی و رایگان رضایت می دهند. آن ها به دنبال نیرویی برای انجام کارهای خود هستند و چه کسی بهتر از فردی که می خواهد رایگان کار کند.

نمودار مهارت رسم کنید.

 برای آشنایی بهتر و بیشتر با مهارت ها، توانایی ها و نقاط ضعف خود یک نمودار رسم کرده و تمام مهارت ها، توانایی ها، اطلاعات و تجربیات خود را در آن بنویسید و در یک نمودار دیگر مهارت ها، توانایی ها و تجربیاتی که شغل آینده یا کار مدنظر شما نیاز دارد را در آن یاد داشت کنید. اکنون می توانید نقاط ضعف و قوت خود را ببینید.

یکی از کابوس های متقاضیان استخدام داشتن سابقه کار است. به شما گفته می شود که بدون داشتن تجربه شغلی نمی توانید استخدام شوید، رعایت برخی نکات مهم می توانید این مانع را هم پشت سر گذاشته، نظر کارفرما را به خود جلب کنید و بر روی همان صندلی که می خواهید بنشینید.

روابط خود را گسترش دهید.

آشنایی با افراد مختلف و فعال در بازارها، کارمندان موفق و دوستان و آشنایانی که در موقعیت های شغلی مختلف مشغول بکار هستند می توانند فرصت های بسیاری پیش پایتان قرار دهند.

در حوزه کاری خود متخصص شوید.

شاید مدرک تحصیلی رشته خود را داشته باشید اما دانش و مهارت های هیچ حوزه ای بطور کامل در دانشگاه ها تدریس نمی شود. اگر مشتاق هستید و می خواهید به بهترین ها بدل شوید به مطالعه، تحقیق و کسب آگاهی در زمینه کاری خود بپردازید.

استفاده از نقاط ضعف رقبا.

 ممکن است رقبای شما تجربه کاری و سوابق شغلی متعددی در کارنامه خود داشته باشند اما در برخی فاکتورها دارای نقاط ضعف هستند. این نقاط ضعف را شناسایی کرده و اگر خود نیز در آن ها ضعیف هستید، بر روی آن کارکرده تا کاملاً برطرف شوند و به نقطه قوتتان تبدیل گردد.

ممکن است رقبای شما تجربه کاری و سوابق شغلی متعددی در کارنامه خود داشته باشند اما در برخی فاکتورها دارای نقاط ضعف هستند. این نقاط ضعف را شناسایی کرده و اگر خود نیز در آن ها ضعیف هستید، بر روی آن کارکرده تا کاملاً برطرف شوند و به نقطه قوتتان تبدیل گردد.

موفقیت در مصاحبه شغلی بدون سابقه کار

یکی از مسائلی که در افراد بدون سابقه کار ایجاد وحشت می کند این است که چنانچه جهت مصاحبه شغلی فراخوانده شدند، چگونه خود را آماده کنند تا به موفقیت دست یافته و در شغل متناسب با مهارت هایشان استخدام شوند.

مصاحبه استخدامی بهترین فرصت جهت نمایش توانایی های کارجویان است. حتی اگر تجربه شغلی هم نداشته باشند، این فرصت در روز مصاحبه کاری برایشان فراهم است تا انگیزه و مهارت های خود را به معرض ظهور بگذارند.

یکی از مسائلی که در افراد بدون سابقه کار ایجاد وحشت می کند این است که چنانچه جهت مصاحبه شغلی فراخوانده شدند، چگونه خود را آماده کنند تا به موفقیت دست یافته و در شغل متناسب با مهارت هایشان استخدام شوند.

باید توجه نمود که متقاضی کار هرگز نباید در جلسه مصاحبه شغلی، نداشتن سابقه کار را به عنوان یک فاکتور منفی درنظر بگیرد و باید بتواند از آن به عنوان یک امتیاز بهره ببرد. افراد جویای کاری که از سابقه کار برخوردارند باید به مصاحبه کننده دلایل ترک شغل قبلی را توضیح دهند. همچنین باید از توانایی ها و موفقیت هایی که در کار قبلی خود کسب نموده اند حرف بزنند که این ها می تواند استرس زا باشد، در حالیکه کارجویی که سابقه کار ندارد نیاز به توضیح این موارد نخواهد داشت و می تواند بر روی توانایی های فردی خود مانور دهد.

در نتیجه مهمترین کاری که برای مصاحبه شغلی بدون داشتن سابقه کار باید توجه داشت، حفظ تمرکز برای بروز توانایی فردی مانند مهارت کار تیمی، مسئولیت پذیری، انعطاف پذیری و غیره است. همچنین متقاضیان کار باید بر روی زبان بدن، طرز حرف کردن و مباحثی که می خواهید در هنگام مصاحبه شغلی مطرح کنند، از قبل فکر نمایند تا بتوانند نظر کارفرما را برای استخدام کردن آنها جلب نمایند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟