برای رسیدن به موفقیت شغلی پول مهم تر است یا علاقه؟

به نظر شما برای دست یابی به موفقیت شغلی پول مهم تر است یا علاقه؟

برای رسیدن به موفقیت شغلی، دنبال کردن کار مورد علاقه خود مهم تر است یا کاری که پول بیشتری تولید می کند؟ آیا شغل خود را به خاطر پول ترک کنیم؟ عوامل موثر در انتخاب شغل چیست؟ برای پاسخ به این سوالات این مقاله آموزشی را مطالعه کنید

 

پول یا علاقه، برای برای رسیدن به موفقیت در کار کدام مهمتر است؟

وقتی سرنوشت کسانی که به موفقیت دست یافته اند را بررسی می کنیم متوجه می شویم که همه چیز هم پول نیست و علاقه به شغلی که در آن فعالیت می کنند نیز خیلی مهم است.

تصور کنید درحال انجام کاری هستید که از آن متنفرید و در این مسیر چند بار شکست را هم تجربه کرده اید، آیا با این حال بازهم می توانید مطالعات خود را افزایش داده و اطلاعات بیشتری کسب کنید تا بتوانید در مرتبه های بعدی موفق شوید؟

پاسخ این است که احتمالش خیلی خیلی کم است. وقتی از چیزی خوش تان نمی آید به سختی قادر خواهید بود پس از شکست ها کماکان تلاش کنید و خود را رشد دهید.

برای رسیدن به موفقیت شغلی، دنبال کردن کار مورد علاقه خود مهم تر است یا کاری که پول بیشتری تولید می کند؟ آیا شغل خود را به خاطر پول ترک کنیم؟ عوامل موثر در انتخاب شغل چیست؟ برای پاسخ به این سوالات این مقاله آموزشی را مطالعه کنید

اگر به کاری که انجام می دهید علاقه ندارید، فعلاً در ضمن انجام کار خود به صورت جانبی کاری را آغاز کنید که عاشق آن هستید، کاری که برای شما یک بازی و اعتیاد محسوب شود نه یک کار روزانه که تنها به عنوان شغلی برای کسب پول و درآمد به آن نگاه کنید. وقتی روند درآمدزایی کار مورد علاقه شما آغاز شد می توانید کم کم کار اصلی خود را کاملاً کنار بگذارید و با شغلی که واقعا به آن علاقه بسیاری دارید برای همیشه زندگی کنید.

 

آیا شغل خود را به خاطر پول ترک کنیم؟

سوالی که اکثر ما از خود می پرسیم این است آیا شغل خود را به خاطر پول ترک کنیم؟ ممکن است معتقد باشیم که در شغل فعلیمان پول و حقوقی که دریافت می کنیم به اندازه ارزش کاری که انجام می دهیم نیست و به همین خاطر به ترک شغل خود فکر می کنیم. چنین حسی می تواند گمراه کننده باشد بویژه وقتی با پیشنهاد شغلی با دستمزد بالاتر روبرو می شویم، اما قبل از آنکه سریع تصمیم بگیریم و صرفاً به خاطر پول بیشتر شغل فعلی خود را رها کنیم بهتر است به این سوالات پاسخ دهیم:

حقوق فعلی من چه نسبتی با وظایف و دستمزد سایر همکاران هم رده دارد؟

آیا می توانم با کارفرما یا مدیرمان به صراحت درباره حقوق و مزایا گفتگو کنم؟

تاثیر شغل فعلی در رضایتمندی من از زندگیم چیست؟

آیا واقعاً شایسته حقوق بیشتر هستم؟

با گرفتن جواب سوالات فوق از خود و سنجیدن تمامی جوانب کار، می توانید به نتیجه برسیم که آیا به کار در شغل فلی خود ادامه دهیم و یا این کار را ترک کرده و به دنبال شغلی با درآمد بیشتر باشیم.

سوالی که اکثر ما از خود می پرسیم این است آیا شغل خود را به خاطر پول ترک کنیم؟ ممکن است معتقد باشیم که در شغل فعلیمان پول و حقوقی که دریافت می کنیم به اندازه ارزش کاری که انجام می دهیم نیست و به همین خاطر به ترک شغل خود فکر می کنیم.

عوامل موثر در انتخاب شغل چیست؟

اما علاوه بر پول و علاقه عوامل موثر دیگری نیز در انتخاب شغل دخیل هستند که کارجویان با در نظر داشتن این عوامل تاثیرگذار به سمت مسیر شغلی خود هدایت می شوند.

استعداد فرد متقاضی کار

یکی از عوامل مهم و موثر در رسیدن به موفقیت و یا ناکامی در شغل های انتخابی متقاضیان کار بحث استعداد آن ها می باشد. بدون برخورداری از استعداد لازم مسلماً پیشرفتی در حوزه فعالیت فرد حاصل نخواهد شد و یا روند پیشرفت خیلی کند خواهد بود. لذا باید فرد جویای کار سعی کند که در هر زمینه ای که مستعد است به دنبال کار باشد تا به نتیجه ای که انتظارش را دارد برسد.

علاقه شغلی فرد کارجو

علاقه و میل افراد در خیلی از امور زندگی فرد تاثیر گذار است. افراد چه در مورد امور روزمره زندگی و چه پیرامون شغل و دیگر فعالیت ها تمایل ندارند کارهایی را انجام دهند که علاقه و گرایشی به آنها ندارند. در حقیقت علایق انسان ها به آن ها انگیزه می دهد تا کارها را به نحو احسن انجام دهند. احتمال دارد نبود علاقه اولیه نسبت به شغلی افزایش نارضایتی از کار مورد نظر و ناراحتی های جانبی آن را به همراه داشته باشد.

آشنایی با فرصت های شغلی

اصولاً همه رشته های شغلی از فرصت های برابری برخوردار نیستند. آشنایی با فرصت های شغلی و تفاوت بین مشاغل و درنظرگرفتن مهارت های خود و تطبیق آن با شغل مورد نظر عوامل مهمی هستند که در انتاب شغل باید مدنظر قرار گیرند.

اما علاوه بر پول و علاقه عوامل موثر دیگری نیز در انتخاب شغل دخیل هستند که کارجویان با در نظر داشتن این عوامل تاثیرگذار به سمت مسیر شغلی خود هدایت می شوند.

عوامل اقتصادی

میزان بازده و کارآیی اقتصادی یک شغل یکی از موثرترین عوامل انتخاب شغل است و در حقیقت هدف اصلی انتخاب شغل رسیدن به پول و درآمد حاصل از آن می باشد.

جایگاه اجتماعی شغل مورد نظر

تقریبا تمام افراد مایلند تا کاری داشته باشند که از جایگاه اجتماعی مناسبی برخوردار باشند. هر چند در عمل به دلیل تاثیر سایر عوامل امکان دارد این خواسته آنها به حقیقت تبدیل نگردد. اما متقاضیان کاری که این موضوع برای آن ها اولویت بیشتری دارد انتظار چنین فرصت های شغلی را می کشند و با توجه به شرایط فردی خود می کوشند تا چنین شرایطی را برای خود فراهم نمایند. هرچند توجه و تاکید زیاد به جایگاه اجتماعی شغل مورد نظر، گاهی باعث افزایش مشکل بیکاری برای کارجو می گردد.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟