لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT همراه با پاسخ

در این مطلب آموزشی سعی داریم لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT و شبکه همراه با پاسخ تشریحی را به شما معرفی کنیم تا با آمادگی کامل در جلسه مصاحبه استخدام حضور پیدا کنید.

چگونه برای پاسخ دادن به سوالات مصاحبه استخدام کارشناس امنیت فناوری اطلاعات آماده شویم؟

در روز مصاحبه استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT چه سوالاتی مطرح می گردد؟

لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت IT و شبکه همراه با پاسخ تشریحی را مشاهده کنید.

 

آمادگی برای پاسخ به سوالات مصاحبه استخدام کارشناس امنیت فناوری اطلاعات

کار‌شناس امنیت شبکه و فناوری اطلاعات وظیفه ایجاد و نگهداری سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، به منظور ارتقا و نظارت بر امنیت شبکه و IT سازمان را دارد. این بدان معناست که نقش بسیار مهمی در یک شرکت ایفا می کند در نتیجه مدیران شرکت برای استخدام چنین نیروی متخصصی وسواس بیشتری به خرج می دهند. یکی از اقداماتی که کارفرمایان برای جذب بهترین نیروی متخصص امنیت فناوری اطلاعات IT صورت می دهند طراحی سوالات استخدامی تخصصی برای روز مصاحبه با کارجو است. از این رو متقاضی کار در این فرصت شغلی باید از اطلاعات بالایی در حوزه امنیت شبکه و اطلاعات برخوردار باشد تا بتواند به سوالاتی که از طرف مصاحبه کننده پرسیده می شود به خوبی پاسخ دهد.

حالا به تعدادی از سوالات استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT می پردازیم. این لیست پرسش ها به شما برای انجام یک مصاحبه استخدام قابل قبول کمک می کند.

در این مطلب آموزشی سعی داریم لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT و شبکه را به شما معرفی کنیم تا با آمادگی کامل در جلسه مصاحبه استخدام حضور پیدا کنید.

لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت IT و شبکه همراه با پاسخ تشریحی

سوال 1: رمز نگاری چیست و رمز نگاری متقارن و نامتقارن چه تفاوتی با هم دارند؟

جواب: رمزنگاری تکنیک هایی برای تأمین امنیت اطلاعات و ارتباطات است که عمدتاً برای محافظت داده ها از اشخاص ثالث است که داده ها برای آنها در نظر گرفته نشده است.

تفاوت های رمز نگاری متقارن و نامتقارن به ترتیب زیر است:

در رمزگذاری متقارن از  یک کلید برای رمزگذاری و رمزگشایی استفاده می شود در حالی که رمز گذاری نامتقارن کلید های مختلف برای رمزگذاری و رمز گشایی دراد.

رمزگذاری متقارن سریع اما آسیب پذیرتر است اما رمز گذاری نامتقارن به دلیل محاسبات زیاد کند است.

الگوریتم های رمزگذاری متقارن DES, ۳DES, AES ,RC4 می باشند در حالی که الگوریتم ها در رمز گذاری نامتقارن Diffie-Hellman و RSA هستند.

رمزگذاری متقارن برای انتقال داده های فله استفاده می شود و رمز گذاری نامتقارن  اغلب برای تبادل ایمن کلیدهای مخفی استفاده می شود.

سوال 2: مفهوم CIA یا CIA triad چیست؟

جواب: CIA مخفف محرمانه بودن (Confidentiality)، یکپارچگی (Integrity) و در دسترس بودن (Availability) است. CIA مدلی است که برای بررسی امنیت اطلاعات سازمان ها طراحی شده و یکی از محبوب ترین مدل های مورد استفاده سازمان ها می باشد.

سوال 3: فرق بین رمزگذاری و هشینگ Hashing را بیان کنید؟

جواب: هر دو به منظور تبدیل اطلاعات قابل خواندن به یک قالب غیرقابل خواندن بکار می روند. فرق آنها در این است که داده های رمزگذاری شده با فرآیند رمزگشایی می توانند به داده های اصلی برگردند ولی داده هش شده قابل بازگشت به داده های اصلی نمی باشد.

سوال 4: نشت داده ها را توضیح دهید.

جواب: نشت داده ها انتقال عمدی یا غیر عمدی داده ها از درون سازمان به مقصد خارجی غیر مجاز می باشد. این افشای داده های محرمانه برای یک نهاد غیرمجاز است. مطابق با چگونگی وقوع آن، نشت اطلاعات را می توان به ۳ دسته دسته بندی نمود:

نقض تصادفی: یک نهاد ناخواسته به دلیل تقصیر یا اشتباه، داده را به شخص غیرمجاز ارسال می کند.

نقض عمدی: نهاد مجاز از قصد داده ها را به یک نهاد غیرمجاز ارسال می کند.

سیستم هک: برای ایجاد نشت داده ها از تکنیک های هک استفاده می شود.

سوال 5: حمله بروت فورس Brute Force چیست؟ چگونه می توانید از آن جلوگیری کنید؟

جواب: بروت فورس روشی برای یافتن credential های صحیح است که با تلاش مکرر تمام permutation ها و credential های احتمالی را می توانید پیدا کنید. در بیشتر موارد، حمله Brute Force بروت فورس در جایی صورت می گیرد که ابزار یا نرم افزار بطور خودکار سعی کند با لیستی از credential ها وارد شود.

برای جلوگیری از حملات بروت فورس می توانید طول رمز عبور را طولانی انتخاب کنید، پسورد پیچیده بگذارید و برای تلاش های ورود به سیستم محدودیت ایجاد کنید.

سوال 6: موارد استفاده اسکن پورت کدام است؟

جواب: اسکن پورت روشی است که برای شناسایی پورت های باز سیستم قربانی به کار می رود. هکر ها از این روش استفاده می کنند تا اطلاعاتی برای سوء استفاده از آسیب پذیری ها پیدا کنند. ادمین ها برای تایید خط مشی های امنیتی شبکه از اسکن پورت استفاده می کنند.

سوال 7: سه وسیله تأیید اعتبار کاربر را بیان کنید.

جواب: روش های بیومتریک (به عنوان مثال، اثر انگشت، اسکن عنبیه) و همچنین toke یا پسورد وجود دارد. علاوه بر آن احراز هویت دو مرحله ای two-level authentication نیز وجود دارد که از دو روش استفاده می کند.

سوال 8: نکاتی که در ایمن سازی اطلاعات و شبکه های کامپیوتری باید رعایت شود کدامند؟

جواب: پذیرش مسئولیت به عنوان یک شهروند سایبر
استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس
عدم فعال نمودن نامه های الکترونیکی ارسال شده توسط منابع نامشخص و گمنام
استفاده از فایروال ها به منظور حفاظت کامپیوترها
Back-up گرفتن منظم از اطلاعات ارزشمند موجود بر روی کامپیوتر
دریافت و نصب منظم Patch های بهنگام شده مربوط به نقایص امنیتی
بررسی و ارزیابی امنیتی کامپیوتر
غیر فعال کردن ارتباط با اینترنت در زمان عدم استفاده
عدم اشتراک منابع موجود بر روی کامپیوتر با کاربرانی که هویت آنان نامشخص است

سوال 9: عوامل تأیید هویت چندگانه کدامند؟

جواب: عوامل تأیید هویت یک تأیید هویت چندگانه امکان دارد موارد زیر را در بر گیرد:

بعضی از جسم فیزیکی در اختیار کاربر، مثل یک کارت حافظه USB با رمزهای پنهان، کارت بانکی، یک کلید
برخی از رازهای شناخته شده کاربر همچون پسورد، PIN و TAN
تعدادی از مشخصات فیزیکی کاربر (بیومتریک)، مثل یک اثر انگشت، عدسی چشم، صدا، سرعت تایپ و الگو در فواصل فشار کلید

سوال 10: انتقال امن اطلاعات را توضیح دهید.

جواب: دو شیوه مرسوم و ایمن برای انتقال اطلاعات بین دو کامپیوتر SSH  و TLS  می باشند که هر دو پروتکل استانداردی برای مبادله رمز شده داده ها می باشد. هدف آن ها انتقال امن داده ها و تامین امنیت در تمام شبکه به ویژه اینترنت است. فناوری بکار گرفته شده در هر دو پروتکل خیلی مطمئن می باشد و چنانچه به شکل صحیحی پیکر‌بندی شده باشند، تقریبا برای هکر‌ها نفوذ ناپذیر می گردد و درحالیکه سرویس هایی که ارائه می دهند شبیه هم هستند اما فرق های قابل توجهی با یکدیگر نیز دارند.

 

سایر سوالات مصاحبه استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT

حالا می خواهیم چند سوال تخصصی در زمینه امنیت فناوری اطلاعات را بدون پاسخ تشریحی قرار دهیم تا خود شما بدنبال جواب آنها بگردید. این کار موجب می شود که شما وقت بیشتری برای مطالعه بگذارید و شانس پذیرفته شدن خود در فرصت شغلی کارشناس امنیت IT را افزایش دهید.

1. به چند دلیل ممکن است اطلاعات از بین بروند؟

2. رمزگذاری SSL چیست؟

3. برخی از حملات سایبری رایج کدامند؟

4. روش های صحیح Backup را کدام است؟

5. از چه مواردی برای رمز عبور نباید استفاده کنیم؟

 

لیست سوالات استخدامی متخصص امنیت فناوری اطلاعات IT همراه با پاسخ

چنانچه شما دانشجو، کارفرما، کارجو یا شاغل در رشته امنیت شبکه و اطلاعات می باشید و در پی پاسخ تشریحی به بعضی سوالات استخدامی برای روز مصاحبه شغلی هستید می توانید در بخش زیرین این مطلب، سوال خود را به صورت نظر یا پیشنهاد، پیرامون سوالات عمومی و تخصصی روز مصاحبه حضوری و شفاهی شغلی در بخش لیست سوالات استخدامی کارشناس امنیت فناوری اطلاعات IT به صورت آنلاین ثبت نمایید.

 

متقاضیان شغل کارشناس امنیت فناوری اطلاعات به عنوان کارشناس با خواندن مطلب سوالات روز مصاحبه متخصص امنیت شبکه و تست نفوذ همراه با جواب تشریحی نیز می توانند با آمادگی بیشتری به پرسش هایی که در روز استخدام متخصص امنیت IT پرسیده می شود پاسخ دهند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟