به چه کسی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار می گویند و وظایفش چیست؟

با خواندن این مطلب می توانید بفهمید که به چه کسی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار می گویند و از پیش نیاز علمی و مهارت های تستر و زوایای گوناگون مسئولیت ها و وظایفش و نیز میزان حقوق و دستمزد و آینده شغلی متخصص این حوزه اطلاع پیدا کنید.

کارشناس تحلیل و تست نرم افزار کیست؟

کارشناس تحلیل و تست نرم افزار چه وظایفی دارد؟

پیش نیاز علمی تحلیل گر و تستر چیست؟

مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به متخصص تحلیل و تست نرم افزار کدامند؟

حقوق و دستمزد یک تستر نرم افزار چقدر است؟

آینده شغلی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار

 

کارشناس تحلیل و تست نرم افزار کیست؟

کارشناس تحلیل و تست نرم افزار فردی با توانمندی بالا می باشد که لازم است یک سیستم نرم افزاری را به طور همه جانبه تحلیل و بررسی نماید. کارشناس تحلیل تست نرم افزار همچنین باید بعد از به پایان رسیدن کار و البته در حین انجام امور، نرم افزار را تست نماید تا حاصل کار منطبق با خواسته ذینفعان باشد.

با خواندن این مطلب می توانید بفهمید که به چه کسی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار می گویند و از پیش نیاز علمی و مهارت های تستر و زوایای گوناگون مسئولیت ها و وظایفش و نیز میزان حقوق و دستمزد و آینده شغلی متخصص این حوزه اطلاع پیدا کنید.

کارشناس تحلیل و تست نرم افزار چه وظایفی دارد؟

وظیفه اصلی کارشناس تست نرم‌ افزار این است جهت ارائه یک محصول نرم افزاری با کیفیت باگهای نرم افزار را بگیرد. یکی دیگر از وظایفی که تستر نرم افزار دارد ایجاد، نگهداری و به روز رسانی بانک اطلاعاتی برای ایراد های شناسایی شده و چگونگی رفع ایرادها از مشکلات شناسایی شده می باشد. بررسی، تهیه و یا تولید ابزارهای تست مناسب با در نظر گرفتن سیستم های موجود و جدید، تجزیه و تحلیل نتیجه تست ها و مستند سازی آنها سایر وظایف کارشناس تست نرم‌ افزار می باشد.

 

پیش نیاز علمی تحلیل گر و تستر

پیش نیاز علمی تحلیلگر و تستر نرم افزار باید در علوم کامپیوتر باشد. برخورداری از مدرک تحصیلی در رشته های کامپیوتر و IT به خصوص گرایش نرم افزار کامپیوتر باعث می شود تا کارشناس تحلیل و تست نرم افزار فوری در کار جا بیفتید.

در صورتی که متخصص تحلیل و تست نرم افزار مدرک دانشگاهی مناسب نداشته باشد بایستی گواهینامه های تست نرم‌افزار نظیر ISTQB و CSTE را اخذ نماید که به شما کمک می‌کند Software Development یا Test Life Cycle و سایر متدولوژی‌های تست را بیاموزد.

پیش نیاز علمی تحلیلگر و تستر نرم افزار باید در علوم کامپیوتر باشد. برخورداری از مدرک تحصیلی در رشته های کامپیوتر و IT به خصوص گرایش نرم افزار کامپیوتر باعث می شود تا کارشناس تحلیل و تست نرم افزار فوری در کار جا بیفتید.

مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به متخصص تحلیل و تست نرم افزار

می توان مهارت های مورد نیاز یک کارشناس تحلیل و تست نرم افزار  را به دو بخش مهارت های غیرفنی و تخصص های فنی طبقه بندی نمود و سپس به بررسی هر قسمت پرداخت.

در زمینه مهارت های غیر فنی می توان به مهارت‌ های تحلیلی، توانایی ارتباطی، مدیریت زمان و مدیریت سازمان، گرایش عالی، علاقمندی و اشتیاق کارشناس تحلیل و تست نرم افزار اشاره کرد.

اما مهارت های فنی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار به ترتیب زیر است:

دانش پایه ای پایگاه داده SQL
دانش پایه ای روی فرمان ‌های لینوکس
دانش و مهارت عملی روی یک ابزار مدیریت تست
دانش و تجربه در مورد هر ابزار Defect Tracking(ردیابی نقص)
دانش و تجربه روی ابزار اتوماسیون

توجه داشته باشید که پس‌زمینه علمی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار باید در حوزه علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات باشد. داشتن مدرک دانشگاهی به تستر نرم افزار کمک می کند تا در این فرصت شغلی جا بیفتید. اگر متخصص تحلیل و تست نرم افزار مدرک دانشگاهی مناسب نداشته باشد لازم است تا گواهینامه های تست نرم افزار نظیر ISTQB و CSTE را دریافت نماید.

می توان مهارت های مورد نیاز یک کارشناس تحلیل و تست نرم افزار  را به دو بخش مهارت های غیرفنی و تخصص های فنی طبقه بندی نمود و سپس به بررسی هر قسمت پرداخت.

حقوق و دستمزد یک تستر نرم افزار چقدر است؟

حقوق کارشناس تحلیل و تست نرم افزار، شرکت به شرکت فرق دارد. رنج حقوقی و دستمزد یک تحلیلگر و تستر نرم افزار در ایالات متحده ۴۵,۹۹۳ دلار تا ۷۴,۹۳۵ دلار در سال می باشد. محدوده حقوق و دستمزد یک تستر نرم‌افزار در کشور هند ۲۴۷,۳۱۵ روپیه تا ۴۴۹,۱۱۱ روپیه بوده و در ایران میزان حقوق یک کارشناس تحلیل و تست نرم افزار در سال ۹۷ بین ۱,۵۰۰,۰۰۰ تومان تا ۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان برآورد شده است.

باید به این نکته توجه داشت که در نظر داشت که یک تحلیل و تست نرم افزار از بیمه درمانی، پاداش، عیدی و سایر مزایا هم برخوردار می گردد، که امکان دارد حقوقش در مجموع به حد نهایی اعلام شده برسد و البته بعضی وقت ها این موارد علاوه بر حقوق نصیبش می شود.

 

آینده شغلی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار

مسیر و آینده شغلی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار QA Analyst در یک کمپانی با CMMI سطح ۵، به صورت زیر خواهد بود. هرچند باید در نظر داشته باشید که این مسئله شرکت به شرکت با یکدیگر فرق دارد.

تحلیلگر QA برای متخصصین تازه کار یا Fresher
تحلیلگر ارشد QA برای مهندسین دارای ۲ تا ۳ سال سابقه کار
هماهنگ کننده تیم QA برای کارشناسان دارای تجربه کاری ۵ تا ۶ سال
مدیر تست برای افراد دارای تجربه کاری ۸ تا ۱۱ سال
مدیر ارشد تست برای متخصصین بالای ۱۴ سال تجربه کاری

 

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون فرصت شغلی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار می توانید مطلب وظایف تستر نرم افزار با مهارت طراحی، تحلیل و توسعه را مطالعه فرمایید.

 

کامل تر کردن این نوشتار با ثبت نظر

فارغ از اینکه شما کارفرما، کارجو یا شاغل در این حرفه هستید، اگر در این زمینه تجربه دارید و احساس می کنید که می توانید شرح وظایف بیشتر و مفید تری را در این باره مطرح نمایید تا مورد استفاده علاقه مندان این حوزه قرار بگیرد، از شما خواهشمندیم که برای تکمیل اطلاعات این بخش، نظر و پیشنهاد خود در رابطه با اینکه به چه کسی کارشناس تحلیل و تست نرم افزار می گویند و وظایفش چیست؟ را در انتهای این مطلب ثبت نمایید.

 

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟