کارشناس و پشتیبان هاستینگ کیست و چه وظایفی دارد؟

در این مقاله می خواهیم با کارشناس و پشتیبان هاستینگ Hosting آشنایتان کنیم و بگوییم این نیروی متخصص کیست، چه مسئولیت ها وظایفی داد، چه مهارت هایی باید داشته باشد و بازار کار و میزان حقوق و درآمد نیروی پشتیبانی میزبانی وب چگونه است؟

به چه کسی کارشناس و پشتیبان هاستینگ گویند؟

مهارت اولیه برای تصدی شغل پشتیبان هاستینگ چیست؟

تخصص های لازم برای همکاری به عنوان نیروی پشتیبانی هاستینگ چیست؟

وظایفی که برعهده کارشناس و پشتیبان هاستینگ است کدامند؟

بازار کار کارشناس پشتیبانی هاستینگ چگونه است؟

میزان حقوق و درآمد پشتیبان خدمات میزبانی وب چقدر است؟

 

به چه کسی کارشناس و پشتیبان هاستینگ گویند؟

یک تیم پشتیبانی فنی هاستینگ پاسخگوی سوالات و مشکلات فنی مشتریان شرکت های ارائه دهنده هاست می باشد. به هریک از اعضای این گروه که کارشناس و پشتیبان هاستینگ گویند که پس از گذراندن دوره آموزشی با ارائه راهنمایی های مورد نیاز مشکلات و سوالات مشترکین را حل می نمایند.

در این مقاله می خواهیم با کارشناس و پشتیبان هاستینگ Hosting آشنایتان کنیم و بگوییم این نیروی متخصص کیست، چه مسئولیت ها وظایفی داد، چه مهارت هایی باید داشته باشد و بازار کار و میزان حقوق و درآمد نیروی پشتیبانی میزبانی وب چگونه است؟

مهارت اولیه برای تصدی شغل کارشناس هاستینگ

داشتن تجربه و تخصص در زمینه سرویس هاس میزبانی وب و شبکه و تجربه ارائه خدمات پشتیبانی فنی در حوزه IT و نیز علاقه مندی به کار در حوزه تخصصی میزبانی وب از مهارت های اولیه ای است که برای ورود به بازار کار در فرصت شغلی کارشناس و پشتیبان هاستینگ یک فرد باید از آن ها برخوردار باشد.

 

تخصص های لازم برای همکاری به عنوان نیروی پشتیبانی هاستینگ چیست؟

مهارت ها و تخصص های اصلی که کارشناس و نیروی پشتیبانی هاستینگ باید داشته باشد تا در امور محوله به خود، درست عمل کند و نظر مثبت کارفرما را برای ادامه همکاری جلب نماید به شرح زیر است:

داشتن تجربه کار در شرکت های هاستینگ
تسلط یا آشنایی به مجازی سازی (تجربه کار با VMware ESXI و SolusVM و سایر داشته باشد)
تسلط یا آشنایی به کنترل پنل های هاستینگ (cPanel - Directadmin - plesk و سایر)
تجربه پشتیبانی کاربران حوزه هاستینگ و داشتن روحیه بالا و روابط عمومی قوی
تسلط و تجربه کار با WHMCS
داشتن دانش لینوکس در حد LPIC ۱ , LPIC۲ مزیت محسوب می گردد

مهارت ها و تخصص های اصلی که کارشناس و نیروی پشتیبانی هاستینگ باید داشته باشد تا در امور محوله به خود، درست عمل کند و نظر مثبت کارفرما را برای ادامه همکاری جلب نماید به شرح زیر است.

وظایفی که برعهده کارشناس و پشتیبان هاستینگ است کدامند؟

معولاً وظایف و مسئولیت هایی که یک کارشناس و پشتیبان هاستینگ در شرکت های ارائه دهنده خدمات هاست و میزبانی وب می پذیرد به ترتیب زیر می باشد.

نحوه آپلود و بارگزاری وب سایت را بل مشتریان پیش ببرد.
رفع مشکلات احتمالی سمت سرور که از لود صحیح وب سایت جلوگیری می کنند.
ارتباط کامل دامین شما به سرویس هاست و در نتیجه لود وب سایت به واسطه دامنه
نحوه کار با کنترل پنل هاست مانند Cpanel, Directadmin, MSPControl یا Plesk
ایجاد و مدیریت اکانت های FTP و اطمینان از صحت کارکرد آن
ایجاد و مدیریت اکانت های Email و اطمینان از صحت کارکرد آن
ایجاد و تنظیم انواع دیتابیس در هاست مانند MySQL یا MS SQL Server
کارکرد صحیح موتور پردازشی PHP یا ASP.Net با نسخه درخواستی کاربر
تهیه مداوم بک آپ از اطلاعات وب سایت
کمک و راهنمایی برای عیب یابی مشکلات رایج وب سایت

 

بازار کار کارشناس پشتیبانی هاستینگ

برای اینکه شرکت ها و افراد مختلف بتوانند سایت ها و صفحات تحت وب خود را بر روی اینترنت قرار دارد لازم است تا از سرویس هاست یا میزبانی وب استفاده کنند. با گسترش وب سایت ها بر تعداد شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ نیز افزوده شده و این روند رو به رشد ادامه داد. این شرکت ها برای ارائه سرویس مناسب به مشتریان خود، خدمات پشتیبانی هاستینگ در دستور کار خود دارند، از این رو نیاز به نیروهای کارشناس و پشتیبان میزبانی وب برای شرکت خود دارند. این امر سبب شده است که بازار کار نیروی پشتیبانی شبکه همواره بازاری مطلوب و پویا باشد.

شرکت ها برای ارائه سرویس مناسب به مشتریان خود، خدمات پشتیبانی هاستینگ در دستور کار خود دارند، از این رو نیاز به نیروهای کارشناس و پشتیبان میزبانی وب برای شرکت خود دارند. این امر سبب شده است که بازار کار نیروی پشتیبانی شبکه همواره بازاری مطلوب و پویا باشد.

میزان حقوق و درآمد پشتیبان خدمات میزبانی وب

بر اساس تجربه و تخصص، شرکتی که کارشناس و پشتیبان خدمات میزبانی وب در آن کار می کند، شهر محل کار و در برخی موارد شیفت کاری نیروی پشتیبانی هاستینگ، میزان حقوق و درآمد متخصص این فرصت شغلی محاسبه می گردد.

طبق آنچه از مشاهدات و بررسی های اجمالی در خصوص درآمدی که ماهانه کارشناسان پشتیبانی خدمات میزبانی وب در می یابیم، می توان مقدار حقوق ماهانه پشتیبان هاستینگ را با توجه به فاکتورهای عنوان شده بین 4 الی 9 میلیون تومان بیان نمود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون فرصت های شغلی موجود برای کارشناس هاستینگ می توانید مطلب آشنایی با موقعیت شغلی نیروی پشتیبانی هاست و دامین و وظایفش را مطالعه نمایید.

 

کامل تر کردن این نوشتار با ثبت نظر

فارغ از اینکه شما کارفرما، کارجو یا شاغل در این حرفه هستید، اگر در این زمینه تجربه دارید و احساس می کنید که می توانید شرح وظایف بیشتر و مفید تری را در این باره مطرح نمایید تا مورد استفاده علاقه مندان این حوزه قرار بگیرد، از شما خواهشمندیم که برای تکمیل اطلاعات این بخش، نظر و پیشنهاد خود در رابطه با اینکه کارشناس و پشتیبان هاستینگ کیست و چه وظایفی دارد؟ را در انتهای این مطلب ثبت نمایید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟