حقوق برنامه نویس در ایران و خارج از کشور و میزان درآمد سالانه آن

بررسی حقوق ماهانه برنامه نویس در ایران و خارج از کشور، بازار کار آن و میزان درآمد سالانه برنامه نویسان PHP، جاوا Java، جاوا اسکریپت Javascript، سی شارپ #C و ASP.NET، پایتون Python، موبایل اپ اندروید و IOS و دیگر زبان ها و نیز مقایسه دستمزد برنامه نویسی در کشورهای مختلف جهان

حقوق برنامه نویس در ایران چقدر است؟

میزان درآمد سالانه برنامه نویس در خارج از کشور چه مقدار است؟

وضعیت درآمد برنامه نویس پروژه ای و دورکاری در ایران و خارج از کشور چگونه است؟

زبان های برنامه نویسی پردرآمد در خارج از کشور کدامند؟

پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران کدامند؟

 

بررسی حقوق ماهانه و میزان درآمد سالانه برنامه نویس در ایران و خارج از کشور

با توجه به سرعت بالای تغییرات و پیشرفت در حوزه تکنولوژی، امروزه برنامه نویسی یکی از فرصت های شغلی جذاب، پردآرمد و پرطرفدار در سر تا سر جهان به شمار می رود. احتمالاً شما نیز از آن دسته افرادی باشید که بخواهید به عنوان یک برنامه نویس زبان های مختلفی همچون PHP، جاوا، پایتون و ... و نیز برنامه نویس موبایل اپلیکیشن های اندروید و IOS وارد بازار کار شوید و مایلید از میزان حقوق و درآمد این برنامه نویسان در انواع شغلی تمام وقت، پاره وقت، دورکاری، پروژه ای و فریلنسری در ایران و خارج از کشور مطلع شوید تا مسیر شغلی و حرفه ای مناسبی را برای خود انتخاب نمایید. با مطالعه این مطلب می توانید پاسخ بسیاری از سوالاتی که در باره این مسائل در ذهنتان وجود دارد را دریافت کنید.

بررسی حقوق ماهانه برنامه نویس در ایران و خارج از کشور، بازار کار آن و میزان درآمد سالانه برنامه نویسان PHP، جاوا Java، جاوا اسکریپت Javascript، سی شارپ #C و ASP.NET، پایتون Python، موبایل اپ اندروید و IOS و دیگر زبان ها و نیز مقایسه دستمزد برنامه نویسی در کشورهای مختلف جهان

میزان حقوق برنامه نویس در ایران

بر اساس آمار و ارقام گزارش شده از سوی سامانه های مرجع حقوق و دستمزد در کشور، متوسط حقوق برنامه نویس در ایران 7,930,000 تومان برآورد شده است که رنج حقوقی این برنامه نویسان بین 3 میلیون تا بالای 14 میلیون تومان در حال تغییر است.

این میانگین حقوق ماهانه مسکن، حمل و نقل و دیگر مزایا را در بر می گیرد که عموماً بر اساس تجربه، مهارت، تحصیلات، جنسیت یا موقعیت مکانی متفاوت است و هر مدیر شرکت و کارفرمایی با توجه به خواسته خود این میزان حقوق را تعیین می کند.

زبان برنامه نویسی نیز می تواند در میزان حقوق و درآمد برنامه نویسان ایرانی نقش داشته باشد و مثلاً امکان دارد حقوق یک برنامه نویس PHP با برنامه نویس جاوا، دات نت، پایتون و یا برنامه نویس موبایل اپ متفاوت باشد.

بر اساس آمار و ارقام گزارش شده از سوی سامانه های مرجع حقوق و دستمزد در کشور، متوسط حقوق برنامه نویس در ایران 7,930,000 تومان برآورد شده است که رنج حقوقی این برنامه نویسان بین 3 میلیون تا بالای 14 میلیون تومان در حال تغییر است.

حقوق و درآمد برنامه نویسان با توجه به سابقه کاری در ایران

چه در ایران و چه در سایر کشورهای جهان سطح تجربه اصلی ترین فاکتور در تعیین میزان حقوق و درآمد برنامه نویسان به شمار می رود. یک برنامه نویس با توجه به سابقه کاری خود، دستمزد متفاوتی دریافت می نماید که طبق گزارسات، مبالغ آن به شرح زیر است:

چنانچه یک برنامه نویس سابقه کاری کمتر از سه سال داشته باشد به طور میانگین در حدود ۴،۴۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه حقوق می گیرد که حقوق آنها از دو میلیون و نهصد هزار تومان تا نه میلیون تومان متغیر است.

برنامه نویسی که از سطح تجربه کاری بین 3 تا 7 سال برخوردار است حقوقش بین 3,۷۰۰,۰۰۰ تومان تا ۱1,۰۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است و به طور میانگین حدود شش میلیون و یکصد هزار تومان در هر ماه حقوق دریافت می کند.

اگر برنامه نویس بین بین هفت تا پانزده سال تجربه کار داشته باشد متوسط حقوقی که می گیرد هشت میلیون و پانصد هزار تومان خواهد بود که بین 3,۶۰۰,۰۰۰ تا 16,۰۰۰,۰۰۰ تومان در حال تغییر است.

حقوق برنامه نویسان بالای 15 سال سابقه کار برنامه نویسی به طور میانگین 9،۳۰۰،۰۰۰ می باشد که حقوق آنها در رنج 4,۸۰۰,۰۰۰ تا ۱6,۵۰۰,۰۰۰ قرار دارد.

 

حقوق و دستمزد برنامه نویس بر اساس میزان تحصیلات در ایران

میزان تحصیلات نیز می تواند بر مقدار حقوق و دستمزد یک برنامه نویس تاثیر بگذارد. بر اساس آمارهای بدست آمده برنامه نویسان به طور متوسط با مدرک دیپلم شش میلیون و یکصد هزار تومان، مدرک لیسانس شش میلیون و نهصد هزار تومان و کارشناسی ارشد هفت میلیون و دویست هزار تومان حقوق می گیرند. که این مبالغ قابل تغییر هستند و کارفرمایان و برنامه نویسان سر میزان حقوق باید به توافق برسند.

 

حقوق و درآمد برنامه نویس با توجه به نوع شرکت در ایران

نوع شرکت نیز یکی از عوامل مهم در تعیین حقوق حقوق و درآمد برنامه نویس در ایران به شمار می رود.

مطابق اطلاعات به دست آمده دستمزد ماهانه یک برنامه نویس در شرکت دولتی به طور متوسط چیزی حدود شش میلیون تومان است که حقوقشان بین ۳,۰۰۰,۰۰۰ تا ۹,۵۰۰,۰۰۰ تومان متغیر است.

در شرکت های خصوصی میانگین حقوقی که به برنامه نویسان پرداخت می شود نزدیک ۵,۴۰۰,۰۰۰ تومان است که حقوقشان از دو تا ده میلیون تومان در حال تغییر است.

شرکت های بین المللی حقوق بیشتری به برنامه نویسان می پردازند که به طور متوسط حدود ۸,۱۰۰,۰۰۰ تومان در ماه بوده که بین 3 تا 16 میلیون تومان متغیر است.

 

میزان درآمد سالانه برنامه نویس در خارج از کشور

حقوق برنامه نویس در خارج از کشور نیز با توجه به یک سری فاکتورها، متغیر می باشد. نمودار زیر نشان می دهد که میانگین درآمد سالانه برنامه‌ نویسان در کشورهای مختلف به چه ترتیب است. همانطور که مشاهده می کنید برنامه نویسان کشور ایالات متحده آمریکا بالاترین دستمزد را در سال دریافت می کنند.

حقوق برنامه نویس در خارج از کشور نیز با توجه به یک سری فاکتورها، متغیر می باشد. نمودار زیر نشان می دهد که میانگین درآمد سالانه برنامه‌ نویسان در کشورهای مختلف به چه ترتیب است.

حقوق و درآمد برنامه نویسان در آمریکا

آمریکا یکی از کشورهایی است که افراد بسیاری خواهان مهاجهرت به آن هستند. جالب است که این کشور با توجه به داشتن شرکت های بزرگ و غول های فناوری دنیا به نوعی بهشت برنامه نویسان به شمار می آید.

میانگین درآمد سالانه برنامه نویس در آمریکا در سال 2020 مبلغ 106,816 دلار بوده که معادل حقوق ماهیانه حدود 8,900 دلار می باشد که میزان درآمد سالانه برنامه نویسان در سال 2021 حدود 110,638 دلار رسیده است.

 

میزان حقوق و درآمد برنامه نویس در اروپا

در اروپا، یک برنامه نویس در کشور سوئیس بیشترین حقوق را بین سایر کشورها دریافت می کند. میزان درآمد برنامه نویسان در سوئیس سالانه حدود 88 هزار دلار برای سال 2020 می باشد. که این رقم در سال 2021 نزدیک به 95 هزار دلار رسیده است.

تفاوت درآمد یک برنامه نویس مبتدی با حقوق برنامه نویس ارشد در کشورهای مختلف اروپایی با یکدیگر فرق دارد. برای مثال تفاوت میان برنامه نویس ارشد و تازه کار در سوئیس حدود 25 تا 30 هزار دلار می باشد.

 

درآمد برنامه نویس پروژه ای و دورکاری در ایران و خارج از کشور

در میان افرادی که در فرصت های شغلی مختلف حوزه کامپیوتر و آی تی در ایران و خارج از کشور فعالیت دارند، برنامه نویس به خوبی این امکان را دارد که به صورت دورکاری یا پروژه ای کار کرده و درآمد بالایی کسب نمایند. میزان درآمد برنامه نویسان پروژه ای و غیرحضوری به تخصص فرد و اینکه در طول یک ماه چند پروژه می گیرند و یا با چند شرکت قرارداد همکاری به صورت دورکاری می بندند مشخص می شود و نمی توان مبلغ دقیقی را عنوان نمود. اما یقیناً کسی که از مهارت برنامه نویسی بالایی برخوردار باشد می تواند درآمد خیلی زیادی را از این طریق بدست آورد.

در میان افرادی که در فرصت های شغلی مختلف حوزه کامپیوتر و آی تی در ایران و خارج از کشور فعالیت دارند، برنامه نویس به خوبی این امکان را دارد که به صورت دورکاری یا پروژه ای کار کرده و درآمد بالایی کسب نمایند.

زبان های برنامه نویسی پردرآمد در خارج از کشور

میزان درآمد برنامه نویسان، برای هر زبان برنامه نویسی متفاوت است و میزان پیچیدگی آن زبان و جدید یا قدیمی بودن آن از عوامل تاثیرگذار بر روی حقوق برنامه نویس می باشد. امروزه در خارج از کشور زبان های پایتون، Java، جاوا اسکریپت و PHP پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی محسوب می شوند منتهی با توجه به فراوانی تعداد برنامه نویسان این زبان ها در مقایسه با برنامه نویسان سایر زبان ها نظیر  Scala و Go و Objective C میزان درآمد پایین تری نسبت به آن ها برخوردارند. زبان های برنامه نویسی مشهور پردرآمد در خارج از کشور را می توان با میانگین درآمد جهانی در سال 2020 به ترتیب زیر لیست نمود:

زبان برنامه نویسی Scala با میانگین درآمد جهانی ۷۶ هزار دلار

زبان برنامه نویسی Go با متوسط درآمد جهانی ۷۲ هزار و ۷۰۰ دلار

زبان برنامه نویسی Objective-C با متوسط درآمد جهانی ۶۶ هزار و ۶۹۷ دلار

زبان برنامه نویسی سوییفت با میانگین درآمد جهانی تقریبا ۶۵ هزار و ۱۷۱ دلار

زبان برنامه نویسی پاسکال با میانگین جهانی دستمزد حدود ۶۲ هزار و ۷۷۳ دلار

زبان برنامه نویسی R با متوسط درآمد جهانی ۶۱ هزار و ۶۲۹ دلار

زبان برنامه نویسی پایتون با میانگین درآمد جهانی ۵۶ هزار و ۶۷۰ دلار

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت با متوسط درآمد جهانی ۵۵ هزار و ۶۹۰ دلار

زبان برنامه نویسی ++C با میانگین جهانی جهانی دستمزد ۵۵ هزار و ۳۶۳ دلار

درآمد زبان برنامه نویسی Kotlin با میانگین جهانی درآمد حدود ۵۴ هزار دلار

نمودار زیر رتبه بندی زبان های برنامه نویسی را به ترتیب میزان درآمد سالانه در آمریکا به شما نشان می دهد:

زبان های برنامه نویسی مشهور پردرآمد در خارج از کشور را می توان با میانگین درآمد جهانی در سال 2020 به ترتیب زیر لیست نمود

پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران

بر اساس گزارشات سراسری ارائه شده از میزان حقوق و دستمزد برنامه نویسان پردرآمدترین زبان برنامه نویسی در ایران، پایتون می باشد که متوسط درآمد ماهیانه برنامه نویس ارشد Python مبلغ 15/8 میلیون و میانگین دستمزد برنامه نویس در سطح متوسط این زبان برنامه نویسی حدود 9 میلیون تومان در ماه است. پس از برنامه نویس پایتون، برنامه نویسان #C و C، جاوا، سوئیفت و برنامه نویس اندروید از بالاترین میانگین حقوق ماهیانه برخوردارند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر از وضعیت کاری برنامه نویسان و زبان های برنامه نویسی پردرآمد در کشور می توانید مطلب پردرآمدترین برنامه نویسان و بازار کار شغل برنامه نویسی در ایران را مطالعه نمایید.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟